ARDUINO DIENA RTU CĒSU FILIĀLĒ

ARDUINO

Šogad pirmo reizi RTU Cēsu filiālē notiks Arduino Diena. Šajā dienā esam iecerējuši dažādas aktivitātes – lekciju, darbnīcu, demonstrācijas, parādi un pastāsti.

Pasākums ir paredzēts gan iesācējiem, kuri vēlas uzzināt un sākt darboties ar Arduino, gan lietpratējiem, kuri darbojas ar Arduino savā ikdienā. Mēs aicinām aktīvi iesaistīties pasākumā, ja Tev jau ir kāds gatavs projekts, vai projekta iecere, par ko vēlies pastāstīt citiem un iedvesmot. Mēs labprāt uzzināsim stāstus par projektiem, kas ir izdevušie un par tiem, kuri nav.

Par Arduino: tā ir viena no vadošajām atvērtā koda ekosistēmām. Ļoti populārs instruments Lietu interneta attīstīšanā, lielisks palīgs STEM (zinātne, tehnoloģijas, inženierzinātne, matemātika)/STEAM (zinātne, tehnoloģijas, inženierzinātne, māksla, matemātika) izglītībā. Mēs RTU Cēsu filiālē arī esam iecienījuši šo platformu kā vienu no veidiem programmēšanas apguvē. Kā Arduino norādā – simtiem tūkstošu dizaineru, inženieru, studentu, attīstītāju un veidotāju visā pasaulē izmanto Arduino, lai radītu un izgudrotu mūziku, spēles, rotaļlietas, gudrās mājas utt.

Lūdzu, reģistrējies pasākumā šajā vietnē: 

Reģistrēšanās Arduino dienai

Pasākuma vieta un laiks:
RTU Cēsu filiāle, Piebalgas iela 3
Sestdien, 12. maijā
plkst. 14 – 17
Dalība bez maksas

Programma:
Lekcija/ prezentācija
parādi un pastāsti
darbnīca
diskusijas

kontakti: armands.silitis@rtu.lv