PRAKTISKĀ NODARBĪBA «DISCOVERING YOUR PASSION»

radošā nodarbība Atrodi savu aizraušanos

Otrdien, 25. septembrī, plkst. 15.30 RTU Cēsu filiālē praktisko nodarbību «Discovering your passion» vadīs «Pioneers into Practice»  programmas dalībniece Madalina Doinea. 

Madalina ir pieredzējusi personāla vadības speciāliste ar maģistra grādus Organizāciju vadības psiholoģijā.
Madalīnas izstrādātā un rosinātā nodarbība, ir īpaši veidota studentiem. Nodarbības mērķis ir atklāt un veicināt aizraušanos caur studijām un profesionālo karjeru.
Dalībnieki tiks iesaistīti interaktīvās un eksperimentālās aktivitātēs, kas palīdzēs veidot izpratni par pamatvērtībām – veidot dzīvi tā, lai realizētu savus sapņus un aizraušanos.
Pasākums ilgs 3 stundas. Noslēgumā katram dalībniekam tiks izveidota personīgā «ceļa karte», lai atgādinātu viņam par paša definēto aizraušanos un zelta likumiem, kuriem sekot, lai tos piepildītu.
………………..
The workshop, created and facilitated by Madalina Doinea, is specially designed for students.  The aim is to discover and enhance their passions through their studies or professional activity. Participants will be involved in interactive and experiential activities, that will help them to understand the key values and secrets that support the idea of living by their dreams and passion. By the end of the 3 hours dedicated for this event, each participant will have a personal «road map» to remind him of his self-defined passion and the golden rules to follow in order to fulfill it.

NODARBĪBA NOTIKS ANGĻU VALODĀ

Nodarbības laikā tiks fotografēts. Uzņemtie attēli tiks izmantoti RTU Cēsu filiāles publicitātes vajadzībām.

Skaties intervija ar Madalinu RTU Cēsu filiāles facebook lapā