Lekcija «Prokrastinācija no smadzeņu darbības viedokļa»

Prokrastinācija

Pirmdien, 26. augustā, plkst. 18.00 – 20.30 Rīgas Tehniskās universitātes Cēsu filiālē notiks lekcija «Prokrastinācija no smadzeņu darbības viedokļa».

Ikkatrs dažreiz ir nolicis malā un hroniski izvairījies no neērtiem un negribētiem darbiem, meklējot dažnedažādākos attaisnojumus citu darbu veikšanai vai pat bezdarbībai. Dažreiz prokrastinācija ir iemesls darīt visu iespējamo, tikai ne to, ko vajadzētu darīt. Dažreiz prokrastinācija ilgtermiņā ved mūs uz to punktu, no kura atgriezties atpakaļ vēlamajos apstākļos vairs nav iespējams. No tā cieš attiecības, darbs, cilvēkiem zūd uzticība mūsos, zūd ticība arī pašiem sev! 

Kādi procesi notiek smadzenēs, kad prokrastinācija pārņem mūs? Kādi ir negatīvie un pozitīvie mehānismi prātā? Kādi ir prokrastinācijas veidi un kā sevi labāk pārvaldīt ikdienā, lai neciestu mūsu dzīves un mūsu mīļotie? Kā savu prokrastināciju padarīt par ieroci un sākt no tā gūt labumu?

Uz šiem jautājumiem atbildēs un skaidros RigaBrain sociālā biheiviorisma un smadzeņu darbības pētnieks Andrejs Kozlovs.

Biļetes cena: 8,67 EUR 

Biļetes iespējams iegādāties šeit: www.eventbrite.com/e/prokrastinacija-no-smadzenu-darbibas-viedokla-tickets

Ja Jums nav Paypal konta, sūtiet ziņu uz info@rigabrain.com ar norādi “Biļetes 26.08.19”, norādiet e-pasta adresi un telefona numuru, rēķinu jums nosūtīs uz e-pastu. Uz lekciju paņemiet līdzi maksājuma uzdevumu.