RTU Cēsu filiālē studentu pieteikšanās studijām sākas 4. jūlijā

Rīgas Tehniskās universitātes Cēsu filiālē (RTU CF) jauno studentu pieteikšanās studijām notiks no šā gada 4. līdz 11. jūlijam vienotās uzņemšanas punktā filiāles telpās Cēsīs, Piebalgas ielā 3. Jaunajā studiju gadā RTU CF studentiem piedāvās piecas bakalaura un pirmā līmeņa studiju programmas.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) jau sesto gadu atzīta par darba devēju ieteiktāko augstskolu Latvijas Darba devēju konfederācijas un karjeras un izglītības portāla prakse.lv veiktajā aptaujā. Starp darba devēju ieteiktākajām studiju programmām ir enerģētikas un elektronikas studiju programmas, kas apgūstamas arī Cēsu filiālē.
2017./2018. studiju gadā CF pilna laika nodaļās būs iespējams apgūt bakalaura profesionālo studiju programmas «Elektrotehnoloģiju datorvadība» un bakalaura akadēmisko studiju programmu «Enerģētika un elektrotehnika», abas programmas iespējams studēt arī nepilna laika studijās, bakalaura profesionālo studiju programmu «Materiālu tehnoloģija un dizains» ar specializāciju «Koka dizains un tehnoloģijas (interjers)» un pirmā līmeņa (koledžas) profesionālo studiju programmas «Datorsistēmas», kas tiek realizēta sadarbība ar «Draugiem Grupu» un «Uzņēmējdarbība un vadīšana». Kopumā CF bakaulaura un koledžas līmeņa studiju programmās pieejamas 35 budžeta vietas.
 
Studijas CF notiek nelielās grupās, nodrošinot iespējami ciešāku sadarbību ar mācībspēkiem. Studentiem nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināta vieta dienesta viesnīcā.
 
Uzņemšana RTU CF – darba dienās no plkst. 10 līdz 15, sestdien no plkst. 10 līdz 13.

Click here to add your own text